Friday, June 24, 2016

RAMADAN RUN CHALLANGE 50KM


Ramadan Run Challenge 50km
Cabaran ni dalam app Nike Running, alhamdullillah berjaya menamatkan 50km dalam 15 hari (actual date 16 hari sebab ada 19jam kat belakang)


Syahmie, ditempat kedua tu dengan masa 18 hari. Seorang runner yang riag ria ceria juga seorang businessman burger di Port Dickson (Mients Burger).

Kat bawah tu Marzuki, juga seorang runner yang cekal...dulu kata nak lari suka suki je, tapi sekarang hampir semua event dia register half marathon hehehe

Next level, cabaran 70km yang masih berjalan ketika ini. Wish me luck...kikiki macam pertandingan pulak :p

No comments:

Post a Comment