Sunday, June 26, 2016

ANONYMOUS RUNNERS LSD & POTLUCK


24 Jun 2016 | 10 Malam | Ramadan 19 | Putrajaya

Larian LSD Anonymous Runners, di Putrajaya...ini merupakan kali pertama kami buat LSD bersama potluck dan memang potluck ni boleh kata banyak sangat makan la haiii...

Paling digemari Macaroni Bolognese yang dibawa oleh Fitri (atau nama manja OP...kikiki)
Antara yang lain...samosa, ayam bakar, roll cake, buah anggur, buah ceri, roti john...huh kenyang la




Pada malam tu juga kami surprise 3 orang rakan iaitu Naufal, Habib dan Razman dengan sambutan hari jadi...kek secret recepi tu, happy birthday our June babies hehehe...


LSD? Hahaha part ni ramai lost, mungkin otak dah fikir nak makan je...
Aku malam tu takde tenaga nak lebih 5km hihihi, mungkin angkara nasi kerabu berbuka tu...longlai je rasa malam tu, namun beberapa rakan tetap meneruskan larian hingga 10km :) congrats guys

Next? Kami rancang untuk adakan satu LSD dengan potluck pada Aidilfitri nanti pula...harapnya ramai la kali ni, sebab beberapa orang tiada masa gathering Ramadan ni seperti Isey yang balik kampung dan kemudian di CC beberapa gambar kemeriahan acara malam tu di whatsapp group...kikiki

No comments:

Post a Comment