Sunday, November 4, 2012

PEPSI CINONET

Hmm..lama dah tak update ape2 kat blog ni..hehe
Bukan busy pon cuma tak tau la nak update ape..haha

Okeh, ni nak share skit...pernah nampak tin pepsi macam ni? Ni pon jumpa kat karnival Raudhah di Masjid As Salam, Puchong Perdana hari tu...

Telur tu saiz A, tin tu besar gengam je..tapi susah nak dapat tu, MADE IN SAUDI ARABIA... #


.
.
.
Regards
fyrus™
-Sent by something, can't remember it-

No comments:

Post a Comment