Sunday, April 10, 2011

Free SMS dengan MostSMS

Salam...hmm, suka SMS? Nak FREE sms? Ok...kali ni aku nak share macamane nak hantar SMS FREE dari internet ke handphone!!

Guna MostSMS.com, 100% free sms utk korang guna tapi limit 40 sms saje buat masa ni (sebelum ni 33 sms je).

Mula-mula...login www.mostsms.com, Klik kat "Create an account. It's Free!"


Lepas tu isi form ni dengan lengkap...letak nombor yang aktif ok (yang tengah pakai skrg)
Klik "Signup"


Sukses!!! Korang akan dapat SMS yang mengandungi Password sementara...


Klik Login tu...login dengan nombor korang dan password sementara tu...

Korang akan terus dibawa ke page ni utk tukar password sementara ke password baru pilihan korang...
1.Letak password sementara
2.Letak password baru
3.Klik "Save Changes"


Last sekali sampai la kat page Compose SMS ni,
1.Baki SMS harian
2.Letak nombor penerima SMS korang
3.Text SMS (limit 100 chars je)
4.Klik "Send SMS" utk hantar sms...


Selamat mencuba...!

No comments:

Post a Comment